Trädgårdsrådgivning

Vi hjälper dig att förverkliga dina trädgårdsdrömmar!

Behöver du hjälp med att komponera eller komplettera en plantering, avgränsa en del av din trädgård eller få nya ideér för struktur och form?

En privat konsultation på plats hemma hos dig kan lösa många knutar! Då gör någon av våra duktiga trädgårdsmästare ett personligt besök i din trädgård. Direkt på plats går ni tillsammans igenom jordmån, läge, dina behov, problem och önskemål om skötsel, stil och de bästa växtvalen.

Allt sker muntligt – där och då – och du sköter själv papper och penna för att anteckna alla tips och idéer som du får under besöket.

En trädgårdskonsultation anpassas helt efter dig och dina behov. Kanske är du helt nybörjare och vet inte ens i vilken ände du ska börja ta dig an din trädgård? Eller är du redan ganska van trädgårdsentusiast, som har erfarenhet och redan har kommit långt – men har kört fast och behöver ett bollplank för att utveckla trädgården vidare? Inspiration och någon som ser trädgården med nya ögon kan vi alla behöva ibland.

Du kommer garanterat att bli förvånad över hur många tips, råd och nya idéer man faktiskt kan hinna med på bara ett par timmar.

Muntlig konsultation: 1.495:-/tim, inom en radie av 3 mil från Thurgården.
Vid längre resor debiteras restid och körersättning.

Om du vill kan besöket och konsultationen kompletteras efteråt, med växtlistor, växtplaner och skisser. Då får du först en kostnadsoffert för det. Men en konsultation är en bra start som man kommer väldigt långt med.
TIPS! Ska du uppvakta en trädgårdsentusiast med lyxig present, så kan just en konsultation vara den ultimata gåvan.

Intresseanmälan trädgårdsrådgivning